"Ereğli'de En Kötü Performansımızı Sergiledik"
Arıkan, Ereğli’de oynadıkları maçın kendi adlarına sezonun en kötü oyununu sergilediklerini belirtti. Emre’nin şık golüyle öne geçmelerine rağmen, zemin şartlarının futbol oynamaya uygun olmadığını ifade etti. Ereğli’nin, sahasına uygun, uzun boylu ve fizik gücü yüksek oyunculardan kurulu bir takım olduğunu belirten Arıkan, bu maçta daha fazla mücadele gücüne ihtiyaçları olduğunu söyledi. İkinci yarıda yedikleri hızlı gollerle maçın gidişatının değiştiğini belirten Arıkan, bazı oyuncularının beklentilerin çok altında kaldığını ve ev sahibi takımın daha fazla istekle oynadığını vurguladı.
"Manavgat Belediyesi Maçı Sezonun Finali Olacak"
Arıkan, Manavgat Belediyesi ile oynayacakları maçın, takımları için sezonun final maçı olacağını ifade etti. Bu kritik karşılaşmada ellerinden gelenin en iyisini vermek zorunda olduklarını belirten Arıkan, gerekirse her oyuncusunun iki kişilik oynaması gerektiğini söyledi. Manavgat Belediyesi’nden puan almanın kendileri için büyük önem taşıdığını çünkü Eskişehirspor’un şampiyon olmasının, 2 Eylül Spor Kulübü’nün ligde kalması anlamına geleceğini söyledi.
Arıkan, bu maçta takımının sahada sonuna kadar mücadele eden bir görüntü sergilemesi gerektiğini ve her zaman oynamaya çalışan takımlar karşısında daha iyi işler yapabilen bir ekip olduklarını belirterek, kazanmak için sahaya çıkacaklarını ifade etti.
"İnşallah Eskişehir futbolu adına en iyi skorla sahadan ayrılmak istiyoruz." diyerek, taraftarlarına umut verdi ve maç için hazırlıklarını en iyi şekilde tamamlayacaklarını söyledi.