"UYARILARIMIZI YAPTIK"
Albayrak, 2 Eylülspor karşısında sergilenen kötü futbol sonrası yönetim kurulu ve taraftarlar tarafından futbolculara gerekli uyarıların yapıldığını belirtti. “Futbolcu grubumuzun bu uyarıları en iyi şekilde aldığını düşünüyorum. Antrenmanlarda daha hırslılar ve şampiyonluk bilinciyle çalışıyorlar,” dedi.

"KAYIPSIZ GEÇMELİYİZ"
Kalan 5 maç için de konuşan Albayrak, bu dönemi ligin 3. yarısı olarak değerlendirdi ve sözlerine şöyle devam etti: “Bu süreci kayıpsız geçerek hedefimize ulaşacağız. Bunun için yönetim kurulumuz, teknik ekibimiz ve futbolcularımız büyük bir özveriyle çalışıyor.”

"DESTEK VERSİNLER"
Albayrak, şampiyonluk yolunda şehirle bütünleşmenin önemine değinerek, “Bu süreçte şehrin tamamen kenetlenmesini ve takıma desteğin en üst seviyeye çıkmasını bekliyoruz,” dedi.

Kırmızı Siyahıların şampiyonluk hedefi için tüm şehir, takımlarına tam destek vermeye hazırlanıyor.

Muhabir: Samed Akyol