Dernek Başkanvekili Abdulbaki Tekin, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Avni Yegin, Hüseyin Gültekin ve Abdurrahman Can’dan oluşan ESKERDER Heyeti, bir dizi görüşme gerçekleştirmek üzere TBMM’ye çıkarma yaptı.


ESKERDER Heyeti, TBMM’de Eskişehir ve Erzurum milletvekilleri ile verimli görüşmeler gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Nebi Hatipoğlu, Ayşen Gürcan ve CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ile görüşen ESKERDER Heyeti, daha sonra AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Mehmet Emin Öz ve MHP Erzurum Milletvekili Kâmil Aydın ile bir araya geldi.


Milletvekillerine tablo hediye eden ve derneğin yol haritası ile ilgili olarak milletvekillerine bilgi veren ESKERDER Heyeti, yürütülmesi düşünülen faaliyetler hakkında ise milletvekilleri ile görüş alışverişinde bulundu.


Milletvekilleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ESKERDER'e yürüteceği çalışmalarda başarılar diledi. Milletvekilleri müsait olduklarında ESKERDER'in yürüteceği faaliyetlere katılarak destek vereceklerini ifade ettiler.
ESKERDER Heyeti, Ankara Çıkarması kapsamında AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu ile de görüşme fırsatı da buldu.