Eskişehirspor’un tarihindeki en önemli isimlerden biri olarak anılan Heper, yalnızca futbolculuk kariyeriyle değil, aynı zamanda akademik başarılarıyla da tanınıyordu.
Fethi Heper’i anmak ve hatırasını yaşatmak adına, Eskişehirliler 19 Şubat Çarşamba günü bir araya geliyor. Etkinlik, saat 11.00’de Altın Ayaklar Proje Alanı’nda (Atila Özer Karikatürlü Ev önü) gerçekleştirilecek. Siyah-Kırmızı renklere gönül veren tüm Eskişehirspor taraftarları ve Fethi Heper’i sevenler davetlidir.
Bu anlamlı buluşma, sadece futbolseverler için değil, Eskişehir’in değerli insanlarını anmak ve bir arada olmak adına önemli bir fırsat sunuyor.
Fethi Heper’in anısına saygı göstermek ve ona olan sevgiyi bir arada paylaşmak için bu özel günde buluşalım.